NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

O nouă mobilitate a profesorilor de la Miron Costin în Antalya, Turcia

Proiectele Eramus + cu finanțare europeană sunt în derulare la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

 Parteneriatul strategic Erasmus+ K229, intitulat The Magic Power of Games,  în care Liceul Teoretic ”Miron Costin” Pașcani este partener alături de școli din Turcia, Bulgaria și Republica Macedoniei de Nord a debutat printr-o întâlnire de proiect derulată în Antalya Turcia. Proiectul își propune utilizarea jocurilor, teatrului, dansului ca strategii de integrare a elevilor aparținând minorităților, imigranților sau remigranților.

Prima mobilitate s-a desfășurat în perioada 9 – 13. 12.2019 în Antalya, Turcia. Școala gazdă, Baraj Primary School a organizat ateliere de lucru și seminarii pe tema utilizării teatrului, jocurilor de rol în cadrul activităților didactice ca suport pentru integrarea și adaptarea elevilor care fac parte din grupul țintă.

Școala noastră a fost reprezentată de cinci cadre didactice: prof. Apostol Adriana, prof. Isticioaia Geanina Letiția, prof. Iordăchioaia Liliana, prof. Prodan Geanina Petronela și prof. Sorohan Marlena Cristiana.

Următoarea mobilitatea se va desfășura în Bulgaria în luna mai 2020.

Advertisements
Loading...

Related posts

Cazierele judiciare nu se vor emite timp de trei zile

Redacția

Pașcaniul a primit fonduri pentru calamități. Cu 541.000 lei vor fi refăcute drumuri comunale și podețe (DOC)

Redacția

Profesori de la Liceul Special ”Moldova”, alături de un elev, au participat la un proiect internațional cu tema ”Activi împotriva discriminării” (FOTO)

Redacția
Încarcă...