RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

O nouă etapă în ligile inferioare. Viitorul Târgu Frumos merge ceas. Siretul Stolniceni a cedat acasă în disputa cu Moțca

Duminică, 22 septembrie, a avut loc o nouă etapă contând pentru ligile inferioare din ediția de campionat 2013-2014. Este vorba despre runda cu numărul șapte, care a propus o serie de dueluri interesante.

În  Liga IV, echipa din Târgu Frumos a continuat seria victoriilor, trecând cu 2-0 în deplasarea de la Lespezi. Surpriza imensă a fost realizată de nou-promovata Venus Butea, care s-a mobilizat extraordinar și a reușit un egal în fața campioanei ultimelor 5 sezoane, Rapid Dumești. Ba mai mult, pe final, Butea ar fi putut chiar câștiga, acestia ratând 2-3 situații foarte bune de gol. Așadar, cu aceste două puncte pierdute, Dumești e la patru puncte în spatele celor de la Tg. Frumos, care spera să rupă în sfârșit supremația acestora in Liga 4 Iași.
Podgoria Cotnari a reușit a doua victorie a sezonului, după ce a trecut cu 2-1 de puștii de la CSM Pașcani, care au deschis scorul în min. 14, iar in min. 61 l-au dublat prin reușita lui Ghiocel Neagu. Pașcaniul a revenit pe final, însă a marcat doar prin Andrei Ignea (min. 87) și a lasat toate punctele în visteria cotnărenilor.

SIRETUL LESPEZI – VIITORUL TG. FRUMOS 0-2
VENUS BUTEA – RAPID DUMEȘTI 2-2
AS HOLBOCA – GLORIA BALȘ 2-1
VIITORUL LUNGANI – VIITORUL HÎRLĂU 0-0
PODGORIA COTNARI – CSM PAȘCANI 2-1
STEJARUL SINEȘTI – GLORIA BĂLȚAȚI 4-1
HELIOS TOMEȘTI – FORESTA CIUREA 0-1
UNIREA MIRCEȘTI – UNIREA RUGINOASA 3-1

  

Viitorul Târgu Frumos continuă să fie lider cu 21 de puncte, urmat de Stejarul Sinești cu 18 puncte și Rapid Dumești cu 17 puncte. Liga a V a, seria 3, a pierdut deja două echipe din cele 18 înscrise la start. Viitorul Hărmănești rămâne pe primul loc după o nouă victorie, acasă împotriva celor de la Unirea A.I Cuza, scor 4-3.
Siretul Stolniceni Prăjescu, a făcut primul pas greșit din acest sezon, fiind învinș acasă de către cei de la Voința Moțca.

AVÂNTUL TODIREȘTI – FC LUNCA PAȘCANI 5-3
SIRETUL STOLNICENI-PRĂJESCU – VOINȚA MOȚCA 1-2
BIRUINȚA MIROSLOVEȘTI – MOLDOVA CRISTEȘTI 2-6
VIITORUL HĂRMĂNEȘTI – UNIREA AL. I. CUZA 4-3
NOUA GENERAȚIE TOPILE – LOCOMOTIVA PAȘCANI 1-0
AVÂNTUL TĂTĂRUȘI – ACTIV VALEA SEACA 1-1
SPICUL HELEȘTENI – RECOLTA CONȚEȘTI 4-1

Viitoru Hărmănești este pe prima poziție cu 18 puncte, după 6 jocuri, urmată de Moldova Cristești cu 16 puncte și Siretul Stolniceni Prăjescu 15 puncte.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pășcăneanul Alexandru Harasim întregește pleiada jucătorilor talentați proveniți din Moldova

Redacția

Liga 4 Iași: Cinci puncte pierdute pe teren propriu de CSM Pașcani

Marius Parteni

Rezultate impresionante pentru sportivii Clubului ”Long Ho” la Campionatul European de Qwan Ki Do. 6 medalii de aur, 7 de argint și 8 de bronz

Răzvan Grecu
Încarcă...