NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Update: Avaria a fost localizată! Furnizarea apei se va face peste câteva ore

Update: ”Avaria a fost localizată la Miroslovești, în amonte de interconectare. Așa încât va fi livrată spre Pașcani apă din sursa Verșeni, câtă vreme se va lucra la remedierea avariei. Probabil peste câteva ore se va putea relua furnizarea apei la presiune și debit scăzute, pana la terminarea lucrării și reluarea furnizării apei și din sursa Moțca”, conform comunicatorului ApaVital, Gheorghe Vlasie.

Știre inițială: Operatorul ApaVital SA anunță că se află în situația de a sista furnizarea apei potabile către consumatorii din Pașcani și zona aferentă. Vorbim de o avarie apărută pe sistem, care la acest moment nu este cunoscut unde s-a produs.

”Buna ziua. Tocmai s-a produs o AVARIE LA CONDUCTA MOȚCA – PAȘCANI, într-un loc rămas deocamdată neidentificat. Angajații ApaVital sunt pe teren, pentru identificarea locului avariei. După aflarea acestuia, se vor face toate eforturile pentru finalizarea reparației în cel mai scurt timp. Se va mai putea livra apă până în jurul orei 16 – 16,30, după care se va sista furnizarea apei până la remedierea defecțiunii. Vă rog să vă faceți provizii de apă și să vă anunțați rudele, vecinii, prietenii, cunoscuții”, a anunțat comunicatorul ApaVital, Gheorghe Vlasie.

Advertisements

Related posts

Un ales local acuză! Refacerea marcajelor rutiere se face la ore nepotrivite

Diana Marcu

Un păşcănean acuză Poliţia. Este bănuit de o faptă pe care nu a comis-o

Marius Parteni

Concursul de înfrumuseţare a imaginii Consiliului Judeţean s-a prelungit până la mijlocul lunii decembrie

Marius Parteni
Încarcă...