NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

O mamă a fost ucisă de fostul soţ sub ochii copilului lor de 3 ani

O mamă din Baia Mare a fost ucisă de fostul soţ. Copilul lor de trei ani ar fi fost martorul grozăviei. Asta bănuiesc anchetatorii care au găsit trupul femeii în casa în care locuiau copilul şi tatăl acestuia.

Dupa ce actualul partener al femeii a sunat la 112 pentru a-i anunta disparitia, politistii au mers la apartamentul fostului ei concubin. Tanara de 36 de ani mergea acolo zilnic pentru a-si vizita fiica de 3 ani, insa niciodata nu au fost probleme.

Ieri insa, presupun anchetatorii, intre cei doi ar fi izbucnit un scandal, iar barbatul ar fi omorat-o pe femeie cu un corp dur, chiar de fata cu fetita.

Cand au ajuns acolo, individul era in fata blocului si a refuzat sa ii lase pe politisti sa intre in apartamentul unde statea cu chirie, astfel ca oamenii legii au fost nevoiti sa cheme proprietarul.

  

Femeia a fost gasita fara suflare in baia apartamentului, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Barbatul a fost internat la spitalul din Sighetu Marmatiei acolo unde va fi expertizat psihiatric, iar fetita a ajuns in grija unui asistent maternal pana cand se va stabili daca vreo ruda va vrea sa o creasca.

Pentru fapta lui, barbatul de 47 de ani risca pana la 25 de ani de inchisoare.

OBSERVATOR

Advertisements

Related posts

Mamă îndurerată după ce și-a pierdut fetița de 4 ani, infectată cu coronavirus: „Nu de COVID, sub nicio formă. Nu pot să accept”

Redacția

Antifrauda le va cere vânzătorilor şi chelnerilor să arate banii personali. Activitatea nu va mai fi închisă din prima!

Redacția

Românii ar putea fi chemați la referendum pentru a alege între republică sau monarhie

Redacția
Încarcă...