NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

O izoletă unică în România cu sistem inovativ a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie Iași

Pacienții Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași sunt transportați în siguranță în interiorul unității medicale cu ajutorul unei izolete speciale care are un sistem inovativ de izolare.

„Încercăm să găsim cât mai multe soluții inovatoare pentru a oferi siguranță și protecție atât pacienților, cât și cadrelor medicale ale spitalului. Într-o perioadă în care vorbim despre transmiterea comunitară a virusului COVID-19, dar și al valului tot mai mare de pacienți care se adresează spitalului nostru am luat toate măsurile posibile de protecție împotriva virusului COVID-19. Astfel, pacienții beneficiază de un sistem modular de izolare special conceput exclusiv pentru transportul bolnavilor”, a spus Lucian Eva, manager Spitalul de Neurochirurgie.

Vorbim despre o izoletă specială care protejează pacientul sau protejează mediul de un pacient infestat. Un sistem inovativ de izolare și transport medical conceput pentru siguranță optimă, cu numeroase opțiuni de tratament în timpul încărcării și transportului pacientului.

Unitatea este un izolator pentru pacienți, fabricat din materiale curățabile și este compatibilă cu sistemele de medicină de urgență de pe tărgile din ambulanțe. Izoleta permite un tratament complet de terapie intensivă și proceduri de urgență, cum ar fi intubația și introducerea cateterelor venoase centrale.

  

“O altă măsură luată a fost cea de dezinfectare completă a tuturor tipurilor de suprafețe cu aparatură de ultimă generație, iar aici vorbim despre un sistemul cu abur care asigură eficient dezinfectarea spațiilor greu de pătruns și reușim să ne menținem aparatura medicală în siguranță”, a declarat Șef Lucrări, Doctor în Neurochirurgie, Lucian EVA, Manager Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași.

TELEM

Advertisements

Related posts

Noi precizări de la autorități legate de declarația pe proprie răspundere! Care este forma corectă și cum trebuie semnată

Redacția

Ziua Drapelului Național

Redacția

Noi condiții pentru turiștii români care vor să intre în Belgia, de la 1 august

Redacția
Încarcă...