NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

O firmă pășcăneană, vedeta Târgului pentru Fermieri și Industrie Alimentară AGRALIM

Peste 50 de companii din țară și străinătate vor expune utilaje și mașini agricole, soluții de depozitare și transport pentru produsele agricole sau soluții de dezvoltare și finanțare în agricultură la Centrul Expozițional Moldova, Iași, între 27 și 30 septembrie, în cadrul Târgului AGRALIM.

Liderul regional pe piața prelucrării de carne, societatea Kosarom va expune produse din toate gamele pe care le comercializează. Kosarom va oferi reduceri între 5 și 30 % la prețurile practicate la preparatele proprii (salamuri, specialități, cârnați, crenvurști, șunci și afumături) și va organiza degustări și lansări de produse noi – „Cârnații bavarezi”.

Advertisements

Organizat sub patronajul USAMV „Ion Ionescu de la Brad”, Târgul AGRALIM, aflat la a doua ediție, este unul dintre cele mai mari evenimente de gen din țară, alături de târgurile de la București, Cluj Napoca și Arad. Cei interesați de mai multe informații și de înscriere pot accesa site-ul evenimentului, www.expoagralim.ro.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Senatul a votat majorarea salariilor demnitarilor. Boloș: „Un ministru din UE câștigă 15.000 de euro, în România 2.500”

Redacția

Ce spune ministrul Economiei despre posibilitatea închiderii teraselor după ora 22, în contextul creșterii numărului de cazuri

Redacția

Alertă! Salmonella în cerealele vândute şi în reţeaua de magazine Lidl România

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site