RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

O firmă din Pașcani confecționează măști de protecție reutilizabile

Măştile de protecţie sunt aproape de negăsit, dar există alternative. O firmă din Pașcani a decis să intervină, pentru a veni în ajutorul populației, și să confecționeze măști de protecție reutilizabile. Sunt lucrate de angajatele magazinului ”Lidia Mod Collection” , situat pe esplanada din zona vale.

Venim  în sprijinul populației, având în vedere furtuna care s-a abătut asupra noastră, confecționând măști reutilizabile. Am decis să încetăm activitatea în ceea ce privește frumoasele rochii pe care le confecționăm, zi de zi, și să producem o mască pentru ajutor. Materialul este din vâscoză, are sistem de prindere laterală, se poate refolosi. După ce utilizăm masca câteva ore, o spălăm, o călcăm cu abur, și poate fi refolosită cu ușurință multe zile la rând. Dacă purtăm doar masca, asta nu înseamnă că ne protejează de coronavirus. Trebuie să avem în vedere toate mijloacele de protecție recomandate de cadrele medicale. Primim comenzi pe site-ul nostru sau la magazin, ne-a declarat Lidia Matasel, manager ”Lidia Mod Collection”.

Masca de vâscoză refolosibilă are prindere laterală și o formă care îi permite să sa muleze pe față. Se poate spăla la 60 de grade, iar apoi se recomandă călcarea cu abur. Culorile materialului din care pot fi confecționate măștile reutilizabile sunt: alb, roz, galben și bleu. Prețul unei măști este de 4 lei. Pentru mai multe detalii  intrați pe site sau la magazinul situat pe esplanada din zona vale.

Related posts

Ministrul sănătății a făcut din nou un apel la vaccinarea anti-COVID

Redacția

Premieră medicală națională la Iași: o mamă COVID-19 pozitivă a născut patru copilași

Redacția

S-a ridicat cenzura asupra datelor COVID pe fiecare județ. În Iași, 52 de cazuri confirmate

Redacția
Încarcă...