NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

O fetiță de doi ani, ucisă în urma atacului cu drone din Kabul, efectuat duminică de Statele Unite. Bilanțul total ajunge la 10 victime

Rămășițele unei fetițe de doi ani au fost identificate astăzi de membrii familiei sale din Kabul ca fiind cea de-a zecea persoană care a murit în urma atacului cu drone efectuat duminică de Statele Unite, a declarat un membru al familiei, citat de CNN și The Washington Post.

Rămășițele fetei, pe nume Malika, au fost recuperate luni. Potrivit familiei, Malika dispăruse după atacul aerian. Au mers la mai multe spitale, dar nu au putut să o găsească. Când s-au întors la locul atacului aerian, lângă locul în care locuiesc, au început din nou căutările și au găsit cumva rămășițele ei la fața locului – la o zi după atacul aerian.

SUA a efectuat duminică un atac aerian defensiv la Kabul, vizând un suspect de sinucidere cu bombă al ISIS-K care a reprezentat o amenințare „iminentă” pentru aeroport, a spus Comandamentul Central al SUA.

Nu este clar dacă Malika se afla în vehicul sau în complexul vizat de dronă duminică. Rudele celor 10 victime au petrecut luni la un spital din Kabul identificând rămășițe și separându-le în sicrie.

  

Două sicrie au fost marcate cu numele Malika și Sumaya. Ambele fete aveau doi ani și erau cele mai tinere victime ale atacului aerian de duminică,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Cum a ajuns să fie infectat ÎPS Pimen cu coronavirus. Zeci de persoane care au intrat în contact, testate

Redacția

Alin Tişe a anunţat că îl susţine pe Florin Cîţu pentru şefia PNL: „Am ales moţiunea viitorului!”

Redacția

Pacienţii de la Neurochirurgie retestaţi după 7 zile pentru Covid

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site