NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

O femeie a pierdut 5.000 de euro într-o parcare. Un tânăr care trecea pe acolo a crezut că a dat norocul peste el

O femeie din Alba Iulia a pierdut, la urcarea în taxi, în parcarea blocului în care locuieşte, o borsetă în care se aflau 5.000 de euro, banii fiind găsiţi şi luaţi de un tânăr, care a fost identificat ulterior de poliţişti cu ajutorul imaginilor surprinse pe o cameră de supraveghere video amplasată din zonă, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, AGERPRES, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au soluţionat o plângere privind o faptă de însuşirea bunului găsit, în legătură cu care au fost sesizaţi la sfârşitul săptămânii trecute.

„În dimineaţa zilei de vineri, 22 mai, o femeie de 26 de ani, din Alba Iulia, a anunţat Poliţia Municipiului Alba Iulia, cu privire la faptul că şi-a pierdut o borsetă în care avea 5.000 de euro. Femeia le-a spus poliţiştilor că erau banii de la nuntă, pe care intenţiona să-i ducă la Sebeş, pentru a ajuta familia soţului său. La urcarea într-un taxi, având în braţe un copil, femeii i-a căzut borseta, în parcarea blocului în care locuieşte”, se menţionează în comunicat.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti şi cu ajutorul imaginilor surprinse pe o cameră de supraveghere video amplasată din zonă, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Alba Iulia, care a luat borseta cu bani şi a dus-o acasă.

„Banii au fost recuperaţi de poliţişti şi restituiţi femeii care i-a pierdut”, a precizat IPJ Alba.

DIGI24

loading...
Advertisements

Related posts

Sute de români în carantină medicală în Germania după ce au fost testaţi pozitiv cu coronavirus

Redacția

Patriarhia solicită ca ziua Înălţării Domnului să fie declarată liberă

Redacția

Ce e de făcut? MAE român: Evitaţi Turcia! – Firmele de turism: Mergeţi fără grijă!

Redacția
Încarcă...