RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

O femeie a moștenit opt milioane de dolari de la tatăl ei, dar trăiește din ajutor social. Înainte să moară, bărbatul i-a pus două condiții

Clare Brown, o australiancă în vârstă de 26 de ani, a moștenit opt milioane de dolari de la răposatul ei tatăl, dar trăiește din ajutor social, deoarece nu a îndeplinit cele două condiții pentru a dobândi averea.

Chris Brown a decedat în ianuarie 2022, lăsându-i fiicei sale o avere substanțială, dar a precizat în testament că ea poate folosi banii doar dacă va avea un loc de muncă și va deveni utilă pentru comunitate, indicându-i să ia calea voluntariatului.

Tânăra de 26 de ani a fost angajată, dar de câțiva ani a demisionat și a dat vina pe boală, spunând că are ADHD și autism.

Maia Sandu: ”Zi istorică pentru Moldova: Consiliul European ne-a oferit statutul de țară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană”

  

23 Jun, 22:45 | Știri externe

Mai mulți români, care se dădeau surdomuți și cereau bani turiștilor, au fost arestați în Italia. Care era motivul invocat

23 Jun, 22:07 | Știri externe

Hotelul de zero stele din Elveția unde turiștii plătesc 337 de dolari pentru o noapte sub cerul liber

23 Jun, 21:17 | Știri externe

Clare a venit chiar și într-o emisiune tv, unde a cerut banii de la rudele sale, deoarece suferă și nu se poate angaja, din cauza presupuselor boli.

Potrivit medicilor, femeia este însă perfect sănătoasă. Mai mult, ea primea o alocație săptămânală de 500 de dolari de la tatăl ei, dar acesta și-a dat seama că fiica lui nu dorește să muncească și i-a tăiat finanțarea.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Jacob Chansley, ”șamanul” de la Capitoliu, își dorește o funcție chiar în instuția în care a intrat cu forța

Redacția

Călugăr român, reținut după ce a BĂTUT un călugăr din Belarus pe Muntele Athos. Reacție neașteptată a victimei

Redacția

Viktor Orban: ”Vom rezista ideilor nebuneşti ale birocraţilor de la Bruxelles”

Redacția
Încarcă...