RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

O fată de 15 ani s-a aruncat de pe un bloc. Vecinii spun că adolescenta suferea din dragoste

Intervenţie contracronometru a echipajelor de prim-ajutor, într-un cartier al orașului Galați, după ce o fată de 15 ani a căzut de pe un bloc cu patru etaje.

Din fericire, căderea i-a fost atenuată de un copac, astfel că a supraviețuit impactului cu solul. Copila a fost transportată în stare gravă la spital, cu multiple leziuni.

“Victima are 15 ani, a căzut de pe acoperișul unui bloc cu 4 etaje. Ea nu locuiește acolo. În cădere s-a lovit de o creangă, i-a atenuat căderea. A supraviețuit, are un traumatism la coloană și este policontuzionată. A fost transportată la spital”, a declarat Mihai Polinschi, reprezentantul SAJ Galați.

Polițiștii au deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă.

  

Vecinii cred că fata suferea din dragoste

Oamenii legii încearcă să afle circumstanțele în care s-a produs incidentul, ce anume a împins-o pe fată să recurgă la gestul extrem. Vecinii cred că adolescenta suferea din dragoste.

observator

Related posts

Il Fatto Quotidiano: În anul Covid în Italia au apărut 187.000 de noi milionari, iar procentul săracilor a crescut cu 20%

Redacția

Cum a ajuns USR să se dezbine la nici jumătate de an de la alegerea lui Cioloş. Cine deţine puterea în partid

Redacția

Protest în Piața Victoriei / Circa 7.000 de oameni au manifestat sâmbătă împotriva coaliției de guvernare: ”100 de ani în Penalistan”/ ”Trădătorii”

Redacția
Încarcă...