NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

O chelneriţă a fost amendată cu 2.000 de lei. Femeia i-a dat voie unui client să stea în restaurant

O chelneriţă din Bistriţa a fost amendată cu 2.000 de lei, după ce i-a dat voie unui client să îşi servească comanda, în interiorul restaurantului.

Femeia a fost sancţionată de jandarmi pentru nerespectarea măsurilor privind combaterea răspândirii coronavirusului, având în vedere că restaurantul trebuia să fie închis.

„O femeie, barman la o unitate de alimentație publică din zona Gării din municipiul Bistrița a fost susprinsă în timp ce a servit un client în interiorul localului, cu toate că în această perioadă nu este permis acest lucru.

Persoana în cauză a fost sancționată cu 2.000 de lei amendă, pentru nerespectarea măsurilor stabilite potrivit art. 5, alin. 3, lit. f, privind suspendarea temporară a activității acestor operatori economici.

  

Operatorii economici trebuie să cunoască faptul că în această perioadă nu este permisă activitatea în baruri, cluburi și discoteci, (conform art. 6, pct. 7, H.G. nr 3 din 13.01.2021)“, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Amenzi în valoare de 10.600 lei
Jandarmii din Bistriţa Năsăud au continuat în weekendul care s-a încheiat şi cu alte verificări. În total, oamenii legii au călcat în 502 de locaţii, fiind acordate în total 186 de sancțiuni, astfel: 28 de amenzi în valoare de 10.600 și 158 de avertismente scrise.

observator

Advertisements

Related posts

Un nou caz de coronavirus la Politehnica Iași

Redacția

Pe 14 decembrie se schimbă mersul trenurilor

Redacția

Proprietarii de maşini au dreptul să asiste la reparaţiile efectuate în service-urile auto

Redacția
Încarcă...