RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
LocalPolitică

O casă de pariuri a organizat pariuri pe alegerile pentru funcția de primar! Pintilie a fost considerat drept favorit!

Alegerile locale de la Pașcani pentru funcția de primar nu s-au jucat doar la urnele de vot, ci și la casele de pariuri. Casa Pariurilor a fost cea care a avut oferte pentru pariuri atât pentru alegerile de la Pașcani cât și pentru cele de la Iași.
La Pașcani au fost listați în cadrul ofertei de pariuri primii 5 candidați pentru funcția de primar la alegerile locale din 9 iunie, iar Marius Pintilie a fost dat drept favorit pentru a câștiga alegerile având cea mai mică cotă, și anume 1,25.
Pentru cei care nu sunt familiarizați cu pariurile, cota de 1,25 făcea ca cei care au pariat o sută de lei pe Pintilie să primească înapoi 125 de lei.
Dumitru Pantazi, principalul contracandidat al lui Pintilie, a fost cotat cu 3,20, în timp ce Cristian Rățoi a primit o cotă de 10,00. Ceilalți doi canidați cotați de casa de pariuri au fost Tiberiu Dogar, cu o cotă 45,00 și Petru Berbece cu o cotă de 250,00.
Și alegerile pentru primăria Municipiului Iași au făcut subiectul unei oferte de pariu. Aici, Mihai Chirica a avut o cotă foarte mică de doar 1,03, în timp ce contracandidatul său Marius Bodea a avut o cotă de 9,00.

Related posts

Flash interviu Zilele Municipiului Pașcani 2022: Maria Oprea (VIDEO)

Redacția

Vasile Axinte, deputat PSD, a oferit flori pășcănencelor la primele ore ale dimineții

Marius Parteni

Piața agroalimentară din zona deal va fi închisă două zile

Marius Parteni
Încarcă...