NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

O bătrânică de 97 de ani s-a vindecat de Covid-19, după opt zile de la internare

O pacientă în vârstă de 97 de ani, din Arad, s-a vindecat de Covid-19. Femeia, care a fost internată timp de 8 zile la Secția Clinică Pneumologie II a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, suferă și de alte afecțiuni.

Vin vești bune de la SJU Arad, acolo unde șase dintre pacienții proveniți de la un cămin pentru persoane vârstnice au fost externați, vindecați de Covid-19, după ce testele II și III efectuate la interval de 24 de ore au ieșit negative.

Printre pacienții vindecați și externați se numără o femeie în vârstă de 97 de ani, anunță Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

“Ne bucură faptul că am externat șase pacienți, vărstnici, care s-au vindecat de COVID-19. Putem spune că vindecarea pacientei de 97 de ani, care s-a internat și cu alte afecțiuni medicale, este o reușită excepțională din punct de vedere medical.

Îi felicit pe toți seniorii care au fost internați la noi, pentru optimismul de care au dat dovadă și totodată, mulțumesc echipei medicale, care a fost și este alături de pacient”, a declarat dr. Dana Olar, medic șef Secție Clinică Pneumologie II, potrivit specialarad.ro.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, miercuri dimineața, cinci noi decese la pacienți confirmați cu Covid-19. Este vorba de pacienți cu vârste cuprinse între 63 și 90 de ani, care sufereau și de alte boli. Bilanțul morților ajunge în România la 1007.

OBSERVATOR

Advertisements

Related posts

Au crescut tarifele pentru permisul de conducere și certificatul de înmatriculare

Redacția

Solstiţiul de vară 2013: 21 iunie este cea mai lungă zi a anului

Redacția

“RADARUL PĂDURILOR”, obligatoriu din 8 octombrie. Cum va funcţiona sistemul

Redacția
Încarcă...