RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

O adolescentă de 18 ani a lovit un copil de 8 ani cu mașina și l-a luat acasă, în loc să cheme ambulanța

O adolescentă de 18 ani a lovit un copil de 8 ani cu mașina și l-a luat acasă, în Botoșani, în loc să cheme ambulanța. Rănit, copilul a ajuns în cele din urmă la spital.

Marți, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe drumul comunal DC 78, din localitatea Hilișeu Horia, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești, transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Anchetatorii au stabilit că, în jurul orei 13:00, o tânără de 18 ani din comuna Hilișeu Horia, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal din localitate, a acroșat un minor de 8 ani care se deplasa pe marginea părții carosabile și a pătruns brusc pe suprafața acesteia, întrucât s-a speriat de un cal aflat pe zona cu vegetație.

“În urma impactului, minorul a suferit leziuni corporale. Conducătoarea autoturismului a preluat victima și a transportat-o la domiciliu, fără a anunța organele de poliție despre producerea accidentului. Ulterior, minorul a fost transportat la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale.”, arată Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, citată de stiri.botosani.ro.

  

Tânăra care se afla la volanul autoturismului a fost testată cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind negativă.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului și vătămare coporală din culpă.

observator

Related posts

40 de persoane amendate într-o singură zi de polițiștii din Târgu Frumos

Diana Marcu

Tineri cercetați pentru braconaj piscicol pe o baltă de lângă Siret

Redacția

Cățel salvat de agenții de la Poliția Rutieră Pașcani. Apel pentru găsirea unui stăpân!

Carmen Bălăceanu
Încarcă...