NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

O adolescentă de 16 ani a murit la şcoală, după ce i s-a făcut rău. Poliția din Argeș a deschis o anchetă

O adolescentă în vârstă de 16 ani din oraşul Costeşti, judeţul Argeş, a murit, joi, după ce i s-a făcut rău la şcoală, poliţiştii deschizând o anchetă în acest caz.

“În ziua de 14 octombrie a.c., poliţiştii (…) au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o elevă a unei unităţi de învăţământ din Costeşti a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconştienţă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat-o pe minoră, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul acesteia”, se arată într-o informare transmisă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun, cauzele decesului urmând să fie stabilite în urma efectuării autopsiei.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, precizează IPJ Argeş.

  

digi24

Advertisements

Related posts

Germania donează echipamente ATI pentru spitalele din România

Redacția

Automatele de cafea, sursă de răspândire a infecției cu COVID-19!

Redacția

România s-a apropiat deja de prognoza de infectare pentru august. Epidemiolog: Am făcut și proiecția pentru 2.629 cazuri pe zi

Redacția
Încarcă...