NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

O adolescentă de 15 ani dispărută de acasă, găsită la Iași practicând prostituția cu șoferii de TIR

O fată de 15 ani din Vaslui, dată dispărută de familie, a fost găsită de polițiști în Iași, într-o parcare de TIR-uri. Aceasta practica prostituția, fiind ”protejată” chiar de iubitul ei.

Mai exact, în cursul nopții trecute, 31 august, polițiștii ieșeni au găsit-o pe adolescentă într-o parcare de TIR-uri, unde întreținea relații sexuale cu doi bărbați, potrivit Vremea Nouă.

Advertisements

„Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili starea de fapt a lucrurilor. În noaptea de 30 spre 31 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați cu privire la faptul că doi tineri și o tânără întrețin relații sexuale, într-o parcare din municipiul Iași. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat cele trei persoane, respectiv o minoră și doi tineri, de 19 ani și 25 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”, a precizat Anca Vîjîiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

ziaruldeiasi.ro

Advertisements
  

Advertisements
Advertisements

Related posts

Tinerii fermieri din Iași pot consulta ghidul solicitantului

Redacția

Cum sunt intimidaţi afaceriştii din Iaşi de clanul Corduneanu: „Să vezi ce răngi în cap îţi dau eu cât de curând”

Redacția

Prefectul Grigoraş: În Iaşi sunt pregătite 141 de paturi pentru carantină

Redacția
Încarcă...