NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Nunți în Botoșani, în plină pandemie de coronavirus: „Nu am avut altă soluție. Erau programați”

Trei cupluri din Botoşani s-au căsătorit la sfârşitul săptămânii trecute, în ciuda restricţiilor impuse de epidemia de coronavirus, a declarat, pentru Agerpres, şeful Biroului Stare Civilă din cadrul Primăriei municipiului, Costel Gabur.

Potrivit acestuia, oficierea ceremoniei de căsătorie a avut loc în condiţii speciale, la eveniment participând doar mirii şi doi martori. De asemenea, pe timpul ceremoniei, ofiţerul stării civile a purtat mască şi mănuşi de protecţie.

“S-a oficiat cu masca la gură şi mănuşi pe mâini. Nu am avut altă soluţie, pentru că erau programaţi. Au fost doar patru persoane şi i-am rugat ca martorii să fie din aceeaşi casă, ca să nu existe probleme”, a afirmat Gabur.

Acesta a subliniat că o altă măsură de protecţie a fost dezinfectarea spaţiului în care a fost oficiată căsătoria după fiecare eveniment.Oficialii Primăriei Botoşani iau în calcul suspendarea procedurilor de încheiere a căsătoriei pe perioada stării de urgenţă.

ZIARUL DE IASI

loading...
Advertisements

Related posts

Ludovic Orban: Nu înseamnă că nu se mai dau amenzi. Au revenit la nivelul anterior Ordonanței de Urgență

Redacția

Un tractor și o tonă de lemne făcute scrum în judeţul Neamţ, în urma folosirii unui aparat de tăiat

Redacția

VIDEO: Cum sunt transportaţi spre centrele de carantină românii întorşi în ţară, la Nădlac. „Ne duc ca pe nişte animale”

Redacția
Încarcă...