NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Nuntă în avion. Un cuplu așa a evitat restricțiile pandemice (Video)

Un cuplu indian a închiriat un avion pentru a se căsători printre nori în faţa a 161 de invitaţi, încălcând astfel restricţiile anti-COVID-19, a informat presa luni, potrivit AFP.

 S-a  dispus o anchetă, iar echipajul aeronavei a fost suspendat, au precizat surse oficiale. Majoritatea statelor din India permit un număr maxim de 50 de invitaţi la o nuntă. Cei doi îndrăgostiţi au spus ,,da” în timp ce avionul companiei SpiceJet a survolat templul Minakshi, din Madurai, în statul Tamil Nadu, a relatat ziarul Hindustan Times.Aeronava se îndrepta spre Bangalore (sud), transmite Agerpres.

Pe reţelele de socializare au apărut fotografii şi filmuleţe ale invitaţilor. În acele imagini se observă cum niciuna dintre persoanele aflate la bord nu purta o mască sanitară, iar regulile de distanţare socială erau în mare parte ignorate. Potrivit presei, Direcţia Generală a Aviaţiei Civile a cerut SpiceJet să ia măsuri împotriva proaspeţilor miri şi a invitaţilor acestora. În replică, un purtător de cuvânt al companiei SpiceJet a declarat pentru mass-media indiană că persoanele prezente la bord „au fost informate în detaliu, în scris şi oral, cu privire la regulile de distanţare socială şi de siguranţă care trebuie respectate în conformitate cu directivele privind COVID-19, la aeroport şi la bordul aeronavei pe tot parcursul călătoriei. În pofida solicitărilor şi atenţionărilor repetate, pasagerii nu au respectat directivele, iar compania va lua măsurile corespunzătoare în conformitate cu regulile.”

ziarul de iasi

  
Advertisements

Related posts

Fetița unui medic de la Spitalul CFR Pașcani, disputată în instanță după moartea mamei

Redacția

Fără restricții de tranzitare a teritoriului ungar pentru români începând de azi

Redacția

Ancheta pe cont propriu pentru crima.Un „Baltagul” modern: Iata-i pe Vitoria Lipan si pe fiul ei, Gheorghita, ai zilelor noatre, cautand singuri ucigasii unei rude

Redacția
Încarcă...