RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Numeroși artiști cu COVID după ce au filmat pentru Revelion fără distanțare sau mască

Dupa Nicu Paleru si Maria Ghinea, alti doi cantareti celebri au fost confirmati pozitiv la testul covid. Este vorba despre Steliana Sima si Marian Haiducu, amandoi fiind prezenti in platourile emisiunilor tv, unde s-au inregistrat editiile pentru sarbatori. 

Zeci de artisti au fost prezenti in platourile catorva televiziuni, la inregistrarile editiilor speciale de sarbatori, unde nu s-au respectat regulile de distantare. Artistii s-au imbratisat, au facut poze in grup, ignorand cu desavarsire regulile din pandemie.


Indragita interpreta Steliana Sima, in varsta de 55 ani, a fost confirmata pozitiv la testul covid. Si nu e de mirare, analizand imaginile de pe conturile de socializare in care distantarea sociala a fost ignorata cu desavarsire, scre starpopular.

Si Marian Haiducu` a fost testat pozitiv. Cantaretul a fost prin mai multe emisiuni tv si s-a fotografiat chiar cu Nicu Paleru, despre care apropiatii spun ca si el a fost infectat. Marian a declarat pentru Star Popular ca nu a facut o forma grava a bolii dar a avut simptome diferite.

  

„Incep sa-mi revin, am avut si stari nasoale: m-au durut foarte tare picioarele, niste dureri ciudate pe care nu le-am avut niciodata, si stari subfebrile. Am fost foarte mult pe la sala de antrenament, unde nu stai cu masca. Am fost si la emisiuni pentru sarbatori, dar n-as putea sa spun ca am luat dintr-un loc anume, am auzit ca au fost foarte multi infectati cu covid. Cum am simtit, eu am inceput sa iau paracetamol, durerile de picioare ma lasau doar dupa ce luam paracetamol. Dupa ce am vazut testul pozitiv, m-am izolat in casa si am mai luat vitamine, fara azitrox.”, a declarat Marian Haiducu` pentru Star Popular.

Sursa: newsweek.ro

Related posts

Din ianuarie, pensionarii cu venituri pana la 1608 lei pot beneficia de medicamente compensate cu 90%

Redacția

Cum va funcționa aplicaţia privind certificatele digitale COVID. Sistemul va fi gata până la 1 iulie, anunță STS

Redacția

Un tânăr din Brătești care a ieșit din izolare, riscă o amendă de 10.000 lei. A venit în Pașcani să dea examen la școala de șoferi

Oana Cordoneanu
Încarcă...