RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

„Nu lăsa un hoț să-ți strice Crăciunul”! Campanie a Poliției

Joi, 5 decembrie, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității Iași au lansat campania „NU LĂSA UN HOȚ SĂ ÎȚI STRICE CRĂCIUNUL”,   care se va derula în luna decembrie 2019.

Scopul campaniei este acela de a preveni infracţiunile și comportamentele neadecvate în perioada sărbătorilor de iarnă.

Prin acest demers, poliţiştii ieşeni doresc, aşa cum o fac în fiecare an, să reamintească cetăţenilor măsurile pe care trebuie să le cunoască şi adopte pentru a nu deveni victima unui infractor.

Modalitatea principală de derulare a acestei campanii va fi transmiterea de mesaje în mod direct cetăţenilor, însă un alt aspect îl constituie promovarea campaniei prin difuzarea unor mesaje audio.

  

Printre aspectele care vor fi prezentate în perioada imediat următoare de poliţiştii de prevenire enumerăm: siguranţa copiilor la colindat, regimul legal de folosire al materialelor pirotehnice, prevenirea furturilor din buzunare, autoturisme sau locuinţe, conducerea pe timp de iarnă, prevenirea actelor de violenţă, cumpărături în siguranţă etc.

Sperăm ca recomandările pe care le vom oferi să contribuie să conştientizarea faptului că şi comportamentul nostru determină creşterea siguranţei personale şi în acest sens este necesar să nu neglijăm aspecte care ne pot aduce prejudicii de orice fel.

Related posts

Incendiu la o casă din Lunca din cauza unei lumânări uitate în pod

Teona Gherasim

Amănunte șocante în cazul accidentului de la Lespezi: Un polițist a auzit prin telefon durerea victimelor

Marius Parteni

Şase noi aparate de depistat drogurile au ajuns la Poliţia Rutieră Iaşi. Unul dintre ele este la Pașcani

Redacția
Încarcă...