NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Noul inspector școlar general de la Iași va fi Genoveva Aurelia Farcaş

S-a stabilit cine va veni la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Iaşi. Cea care va ocupa funcţia de inspector şcolar general este prof. dr. Genoveva Aurelia Farcaş, care a fost, conform CV-ul ei, inspector şcolar din anul 2012, dar a ocupat, pentru o scurtă perioadă, şi funcţia de inspector şcolar general adjunct. 

 

Ceremonia în care va fi prezentată în mod oficial va avea loc astăzi, de la ora 11.00, la sediul ISJ Iaşi. „Această numire mă onorează şi mă obligă şi reprezintă un moment în care îmi pot împărtăşi din experienţa profesională de până acum. Am 26 de ani de experienţă în învăţământ, iar îm­preună cu studiile pedagogice îmi ofe­ră o perspectivă de ansamblu asupra educaţiei şi asupra problemelor cu care se confruntă aceasta“, a declarat prof. dr. Genoveva Aurelia Farcaş.

  

Ins­pec­torul şcolar are o experienţă înde­lungată şi în spatele catedrei, aceasta predând pedagogia, iar pe partea administrativă a adunat nume­roase proiecte la nivel judeţean la care a lucrat în perioada colaborării sale cu ISJ Iaşi. Astfel, în perioada activităţii sale profesionale, a contribuit la formarea unui număr mare de profesori prin intermediul proiectelor implementate, dar a participat şi la activităţi de diagnoză a sistemului educaţional, a problemelor cu care se confruntă şco­lile din judeţ, atât din punct de vedere pedagogic, dar şi managerial. La întâlnirea care va avea loc la sediul ISJ, Genoveva Aurelia Farcaş va prezenta pe larg planurile şi activităţile pe care intenţionează să le desfăşoare pe viitor. 

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Filit, la Pașcani: Scriitori printre liceenii de la Colegiul „Sadoveanu”

Oana Cordoneanu

Lecție de educație rutieră la Școala Iordachi Cantacuzino

Oana Cordoneanu

Se pregateste o noua schimbare in educatie. Matematica se uneste cu informatica, fizica si chimia devin “Stiintele vietii”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site