NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Noul director de la Protectia Consumatorilor a ajuns la Iasi dupa ce a fost snopit in bataie in biroul de la Neamt. S-a lasat cu sange si plangeri penale

Iasul are incepand cu ziua de ieri al treilea director venit tocmai din judetul Neamt, unde tartor este pesedistul Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean.

 

Astfel, dupa plecarea in Politie a lui Alexandru Hordila de la conducerea Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) Nord – Est, cu sediul la Iasi, a fost numit Cristian-Teodor Hincu, comisar la CJPC Neamt. Aceste numiri nu pica tocmai bine actualului presedinte al PSD Iasi, Maricel Popa. Acesta se trezeste ca omologul de la Neamt are influenta mai mare la nivel central.

  

Deocamdata, despre Hincu nu se stiu foarte multe lucruri. Acesta s-a ocupat o perioada de activitatea de sindicat din cadrul ANPC (Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului). Insa, la inceputul acestui an, Hincu a fost implicat intr-un scandal violent.

Conform publicatiilor locale, in urma unei reclamatii, Hincu s-a dus intr-un control la un anume Silviu Ionascu, care detinea o societate in judetul Neamt.

Deoarece administratorul nu se afla la data controlului, a lasat o invitatie la sediul societatii. Ulterior, Ionascu i-ar fi facut o vizita lui Hincu la biroul institutiei. Atmosfera s-a incins, iar Ionascu i-ar fi aplicat mai multi pumni si picioare comisarului OPC. Plin de sange, acesta din urma a reusit sa fuga si sa anunte autoritatile. S-a intocmit un dosar penal pentru ultraj. In cursul acestei zile, noul director ar urma sa ocupe biroul de la Iasi.

De la Neamt, parasutat director la Vama Iasi

La finalul lunii iunie a fost numit noul director de la Directia Regionala Vamala Iasi, in persoana lui Dan Ceausu, vames in structurile de la Neamt, apropriat al lui Ionel Arsene. Este a treia numire in fruntea institutiei in ultimul an. Elena Cotea a fost inlocuita de Danut Bolohan, venind randul si celui din urma sa fie schimbat. Ceausu a plecat in concediu imediat dupa emiterea ordinului de numire. Astfel, Iasul pierde inca o institutie importanta. Spre exemplu, activitatea CFR Marfa a fost mutata la Galati.

Totodata, ABA Prut-Barlad are un director adus tot din Neamt, Ion Pavaleanu. Si acesta este apropiat al presedintelui Consiliului Judetean Neamt.

Sursa Bzi.ro

Advertisements

Related posts

Cristian Adomniţei a primit o găleată de apă şi gheaţă în cap. Cine este autorul provocării (VIDEO)

Redacția

Șeful de la Permise împreună cu alți doi polițiști cere daune morale de la un ieșean care a picat examenul de două ori!

Redacția

Un adolescent din județul Iași și-a omorât tatăl din greșeală. I-a înfipt un cuțit în picior, secționându-i artera femurală

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site