RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Nouă medalii pentru sportivii de la Long-Ho, la prima competiție on-line

Patru medalii de aur, patru de argint și una de bronz, este bilanțul sportivilor clubului Long-HO Pașcani, participanți la Campionatul Național de Qwan Ki Do pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani. Competiția s-a desfășurat on-line, iar comisia de arbitraj întrunită la Iași a vizionat evoluțiile sportivilor.

A fost vorba de o întrecere sportivă individuală, evoluțiile sportivilor fiind vizionate  prin intermediul camerelor video. Evoluțile sportivilor de la Long-Ho au fost posibile cu sprijinului acordat de administratorii Hotelului Central, care le-au pus la dispoziție sala mare de evenimente.

Sportivii participanți și-au prezentat evoluțiile în fața camerei, iar comisia a urmărit evoluția și oferit nota. 

Pregătirea a fost realizată în aer liber, cât vremea a fost favorabilă, și în biroul avocatului Adrian Zămosteanu, cel care este președintele Clubului Long-Ho Pașcani.

  

Peste două săptămâni de zile, sportivii clubului Long – Ho participă la Campionatul Național de Qwan Ki Do, competiție la care vor evolua juniorii și seniorii.

Related posts

”David Popovici, împăratul român”: portret elogios realizat de prestigioasa publicație franceză L’Equipe / Cum a fost întâmpinat de românii care lucrează la bazinul din Roma

Redacția

Jocurile Paralimpice 2020: A doua medalie pentru România într-o zi: Alex Bologa a câștigat bronzul la judo

Redacția

Patru persoane arestate pentru insultele rasiste aduse jucătorilor englezi după finala EURO 2020

Redacția
Încarcă...