NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

Noi pași pentru înființarea muzeului în cadrul Palatului Cantacuzino

Admnistrația locală se chinuie să țină pasul cu etapele de implementare ale proiectului, prin care este modernizat Palatul Cantacuzino. Odată cu finalizarea lucrărilor, la nivelul acestui obiectiv trebuie să funcționeze un muzeu.

Pe marginea acestui obiectiv, ce ține de administrația locală, se poartă discuții ce ar trebui să ofere soluții concrete.

“Am avut două ședințe foarte importante, ambele fiind legate de subiectul Palatului Cantacuzino. La 08.30 ne-am întâlnit cu specialiști din interiorul Primăriei Pașcani de la Muzeul municipal și cu specialiști de la Iași. Am discutat despre înființarea Muzeului Municipal, în cadrul Palatului “Cantacuzino”, despre tematica muzeului și planul expozițional. Facem tot posibilul ca această investiție, mult așteptată de către pășcăneni, să fie terminată la timp și să fie realizat acolo un muzeu de care pășcănenii trebuie să fie mândri. La ora 10:30 am avut o altă ședință, de lucru la care a participat constructorul, cel care execută astăzi lucrări la Palatul Cantacuzin”, susține primarul Marius Pintilie.

Advertisements

Primarul în funcție a solicitat ca toate problemele să fie discutate punctual, la termen, astfel încât ele să fie duse la îndeplinire.

Advertisements
  

“Fiind prezent la această ședință, le-am atras atenția că investiția este importantă. Valorile sunt foarte mari, termenele sunt destul de strânse la anul, această clădire ar trebui să fie terminată. Suntem conștienți de toate problemele care sunt astăzi. Pe acest domeniu al construcțiilor, referitoar la  forța de muncă și la prețurile materialelor de construcție,  i-am rugat să facă tot posibilul în așa fel încât ei să se țină de graficul de lucrări și să să le termine așa cum au semnat în contractul de execuție“, a mai spus primarul Pintilie.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Măsuri urgente în județul Iași pentru prevenirea răspândirii pestei porcine. Dezinfector rutier pentru mijloacele de transport ce tranzitează Vama Sculeni

Oana Cordoneanu

DNA pleaca pe urmele a zeci de fermieri din judetul Iasi

Redacția

Exercițiu de intervenție în cazul unui cutremur cu victime, la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu”

Oana Cordoneanu
Încarcă...