NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Noi liste pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă (DOC). Edilul șef spune că locurile de muncă sunt în scădere din cauza închiderii unor firme!

A.J.O.F.M. IAȘI informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă în legătură cu posturile vacante existente în următoarele țări din Uniunea Europeană:Belgia (10 locuri), Franța (20 de locuri), Germania (151 de locuri), Irlanda (28 de locuri) , Marea Britanie (38 de locuri) , Norvegia(6 locuri) și  Polonia(15 locuri). Pe Europa sunt, așadar 268 locuri disponibile, iar ALOFM Pașcani oferă pentru cei în căutarea unui loc de muncă peste 80 de posturi pe perioada 30.06.2014- 06.08.2014.

 

  

 

 Domeniile de activitate sunt diverse. Spre exemplu te poți angaja pe posturi precum electrician, brutar, tâmplar, șoferi, confecționere, controler calitate, economist, inginer CTC, inginer mecanic, agent de securitate, secretară, lăcătuș confecții, operator mașini, instalator apă canal, designer vestimentar, inginer metalurg, agent vânzări, instalator gaze, frezor.

AS. SEB COMPANY (6 locuri), TE-ROX PROD (2 locuri), PROINVEST GROUP (21 locuri), SIRETUL SA PAȘCANI (1 loc), SHERIF GUARD PROTECTION ( 4 locuri), EMICAM (4 locuri), MADE SOLAR (9 locuri), NEXT GEN COMUNICATION (3 ), OVIMIXT (5 locuri), MARKAT CONF (5 locuri), EUROTEX IMPEX (15 locuri), ALIANZ ȚIRIAC ASIGURĂRI (10 locuri).

 

Situația gravă în care se află municipiul Pașcani în ceea ce privește locurile de muncă a fost ridicată astăzi și de către edilul șef, Dumitru Pantazi în cadrul ședinței de Consiliu Local. Mai exact, la primul punct de ordinea de zi cel privind aprobarea contului de execuție pe semestru II,  Pantazi a intervenit la un capitolul ”Venituri Proprii”. Acesta a arătat indicatorul ”cote și sume defalcate pe impozit și venituri”, ce a avut o realizare de 87%. El a a declarat că indicatorul arată realitatea stării economice și în special a lipsei locurilor de muncă de pe raza municipiului.

Advertisements

 

”Indicatorul acesta ne dă de fapt starea economică a municipiului pentru semestru I al anului 2014 față de anul 2013. Ne duce la ideea și la faptul că numărul de locuri de muncă a scăzut și probabil foarte multe societăți au intrat în insolvență” a declarat primarul Dumitru Pantazi.

Pășcănenii întrebați dacă orașul are nevoie de mai multe locuri de muncă și în ce domenii de activitate ne-au răspuns concis.

 

„Cât mai multe locuri de muncă în toate domeniile, nu doar cei cu studii superioare. Ei presupun că mai găsesc, restul foarte slab plătit. Eu lucrez în construcții, dar fără acte. Toți fug de formalități, iar dacă nu-ți convine doar atât se poate face”, ne-a declarat Paul Murariu.

 O doamnă s-a declarat mulțumită de locurile de muncă ale copiilor dumneaei: “În toate domeniile ar trebui locuri de muncă. Am doi copii mari care lucrează în Pașcani ca medic stomatolog și inginer electronist”.

Advertisements

Click aici pentru a vizualiza locurile de muncă disponibile

 

 

 

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

O șansă în plus pentru fetița infectată cu HIV! Magistrații vor judeca plecarea în Elveția. Mama nu este de găsit

Redacția

„Mai toate speciile de peşti răpitori din Prut sunt infestate cu anisakis şi aşa ajung în comerţ”

Redacția

Persoanele cu amputații nu vor mai fi chemate periodic la comisiile de evaluare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site