NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Noi informații cu privire la deșeurile vegetale, cele din lemn și sticlă

În cadrul conferinței de presă ce a avut loc astăzi, la sediul Primăriei Pașcani, reprezentanții municipalității au oferit o serie de informații cu privire la modul de colectare și depozitare a deșeurilor.

Primarul Municipiului Pașcani a susținut că în limita timpului și a personalului de care dispune Serviciul de Gospodărie Comunală și Locativă, deșeurile vegetale vor fi ridicate în perioada următoare. Persoanele care au posibilitatea le pot transporta la sera de flori din cartierul Aerodrom, iar acolo vor fi preluate de către angajații instituției.

Autoritățile locale au explicat că inclusiv deșeurile din lemn ori mobilier pot fi transportate acolo. Ele vor fi depozitate pe o platformă ca ulterior să fie ridicate de către angajații Girexim Universal.

Din primăvara anului viitor, va mai fi implementată o măsură nouă, pusă în practică deja în zona Metropolitană. În urma discuțiilor cu reprezentanții Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Salubrizare Iași și operatorul Girexim Universal, s-a ajuns la concluzia ca odată pe lună să fie colectate deșeurile din sticlă.

  
Advertisements

Related posts

Paul Apostol este varianta primarului pentru înlocuirea secretarului Mircea Zuzan

Răzvan Grecu

Audiențe prefect: problemele cu fondul funciar, principalul subiect! Foarte multe titluri de proprietate, greșite de Primăria municipiului Pașcani!

Răzvan Grecu

În luna august va avea loc licitația pentru reabilitarea străzii Nicolae Iorga

Redacția
Încarcă...