NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Noi corecții pe un proiect ce vizează construcția unei grădinițe și modernizarea unei săli de sport

Indicatorii tehnico-economici din cadrul proiectului „Revitalizarea municipiului Pașcani prin modernizarea infrastructurii educaționale și a infrastructurii publice adiacente” au fost aprobați astăzi în ședința extraordinară de Consiliu Local. Vorbim despre o investiție din fonduri europene, de 11 milioane de lei.

Acest proiect prevede realizarea unei grădinițe pe terenul dintre Școala ”Iordache Cantacuzino” și sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani, dar și reabilitarea sălii de sport din curtea instituției. Reprezentanții fostei administrații publice nu au ratat ocazia să se laude că au lăsat proiecte europene ce urmează să fie implementate la nivel de municipiu, de parcă nu ar fi fost plătiți din banii publici, în acest sens.

Primarul municipiului, Marius Pintilie, a subliniat că nu va abandona niciunul din proiectele ce sunt derulare. La ședința din 26 februarie 2021, a anunțat că administrația locală a făcut tot ce era posibil să deblocheze acele proiecte ce băteau pasul pe loc.

După votul dat astăzi, în ședința Consiliului Local, Primăria Pașcani va transmite documentația către Agenția de Dezvoltare Nord – Est Piatra Neamț. Următorul pas este vizita în teren, după care elaborarea proiectului tehnic privind acest obiectiv.

  
Advertisements

Related posts

Pașcaniul a primit mai puțini bani de la Guvern pentru investiții. Vezi ce sume au fost alocate pentru comunele învecinate

Irina Gherasim

Temperaturi cu mult mai ridicate față de cele normale toată această săptămână

Redacția

Primăria nu vrea să spună cine s-a înscris pentru Consiliile de Administrație ale RAGCL și Eco Salubritate! NewsPascani a aflat și publică numele lor!

Răzvan Grecu
Încarcă...