NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Noi amănunte în cazul tânărului sinucigaş care a omorât o fetiţă de 6 ani şi pe tatăl acesteia. „Dorea ca moartea lui să apară la TV”

Mai mulţi prieteni ai tânărului vinovat de accident care a intrat intenţionat cu maşina într-un autoturism în care se aflau doi soţi şi copilul lor  cred că totul putea fi evitat dacă familia lui intervenea la timp. “Ştiau că nu e uşă de biserică. Poliţiştii au tras după el când încerca să fure” .

A trecut o săptămână de la cumplitul accident care a avut loc pe centura de Nord a Craiovei în care trei oameni şi-au pierdut viaţa.    

Prietenii lui Leontin Marian Popa, tânărul de 25 de ani care în dimineaţa zilei de 28 iulie, în jurul orei 5, a plecat de acasă hotărât să-şi pună capăt zilelor, încă sunt în stare de şoc şi nu le vine să creadă ce s-a întâmplat. Cei mai mulţi dintre ei încearcă să-i găsească scuze, dar există şi tineri care văd altfel lucrurile. 

„Eu nu pot să-i găsesc vreo scuză. Nu are nici el şi nici familia lui. L-am cunoscut pe Leontin bine. În ultima lună nu ne-am mai văzut. Era un tip ok, cel puţin aşa părea. Ce mă deranjează este că, după tragedie, cei apropiaţi lui spun că după ce s-a despărţit de Ana, prietena lui, s-a schimbat enorm.. El şi Ana au locuit împreună, au fost colegi de serviciu. Apoi s-au despărţit şi în ultima lună era de nerecunoscut. Era abătut şi vorbea numai despre faptul că el nu poate trăi fără ea. Că s-a săturat de viaţa asta. Că o va face să plătească. Că nu o să mai aibă linişte. A spus de nenumărate ori că se urcă în maşină şi se opreşte într-un tir. Fratele său când a auzit asta trebuia să intervină. Poate că dacă îl ducea la un psiholog, dacă i-ar fi explicat că nu e în regulă cum gândeşte, că a intra cu maşina într-un tir aşa cum zicea el înseamnă să-l omoare poate şi pe şofer, eu cred că nu se ajungea la tragedia la care s-a ajuns. Leontin nu a ales să intre cu maşina într-un copac, de exemplu. Dorea ca moartea lui să apară la TV. De asta spunea că se va vorbi mult despre el şi Ana nu-şi va găsi liniştea. nu pot să-i găsesc nicio scuză. Şi ca mine gândesc şi alţii”, a declarat pentru Adevărul unul dintre apropiaţii lui Leontin Marian Popa.

Continuarea pe adevarul.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Clopotele au tăcut. Nu vor mai bate decât când vor vesti Învierea

Redacția

Pudra decolorantă – cel mai ideal produs cosmetic pentru decolorarea părului

Redacția

Semnele pe care toti soferii romani trebuie sa le urmareasca inainte de a cumpara anvelope de iarna

Redacția
Încarcă...