NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație Știrea zilei

Noi acțiuni de dezinsecție la Pașcani, în zilele 2 și 3 august!

Angajații societății CLP Ecoserv SRL vor desfășura în zilele de 2 și 3 august, noi acțiuni de dezinsecție pe raza municipiului Pașcani. Astăzi se va acționa în zona deal, iar mâine în vale, în intervalul orar 22.00 – 04.00.

Cetățenii sunt sfătuiți să evite deplasările în acest interval orar și să țină ferestrele închise.

Astăzi, 02.08.2021 (în zona deal) și mâine, 03.08.2021 (în zona vale), vor avea loc din nou acțiuni de dezinsecție pe raza municipiului Pașcani, în intervalul orar 22:00-04:00. Pe această cale sfătuim cetățenii să evite deplasarile în întervalul orar sus-menționat și să țină ferestrele închise pentru a evita expunerea directă la substanțele cu care se efectuează acțiunea de dezinsecție“, se arată într-o postare pe pagina de Facebook.

Primăria face apel la reprezentanții asociațiilor de proprietari, operatorii economici, proprietarii de spații și terenuri să efectueze și aceștia dezinsecție, așa cum cere legislația și pentru a optimiza efectul acestor acțiuni pe raza municipiului Pașcani.

  

Prima acțiune de dezinsecție a avut loc în data de 26 iulie 2021. Municipalitatea va achita peste 200.000 lei pentru aceste servicii către operatorul CLP Ecoserv SRL.

Advertisements

Related posts

Proteste la Primărie. Pășcăneni nemulțumiți de o decizie a primarului Pantazi (FOTO)

Marius Parteni

Drumul gunoaielor! Firma șefului de la Eco Salubritate, garaj pentru noul operator din Pașcani! Urmează transferul lui Ursu!?

Marius Parteni

GPS pe toate mașinile din subordinea Primăriei Pașcani. E-ticketing pentru achiziția de bilete!

Marius Parteni
Încarcă...