NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Noi acțiuni de dezinsecție la Pașcani, în perioada 7-10 septembrie

Angajații societății CLP Ecoserv SRL vor desfășura în perioada 7-10 septembrie, noi acțiuni de dezinsecție pe raza municipiului Pașcani. În intervalul orar 22.00-4.00, cetățenii sunt sfătuiți să evite deplasările și să țină ferestrele închise.

Operatiunea va fi efectuata pe raza Municipiului Pascani, substantele utilizate in cadrul acestei campanii sunt K-OTHRINE EC84 (substante active: DELTAMETHRIN, ESBIOTRIN, PIPERONIL BUTOXID)   si CYMINA PLUS(substante active: CYPERMETHRIN, TETRAMETHRIN, PIPERONIL BUTOXID)  avizate de catre Ministerul Sanatatii – Comisia Nationala pentru produse Biocide.

”In situatia in care, sunt cetateni la care apar simptome de intoxicatie la nivelul cailor aeriene, usturimi, disconfort respirator, toxicitate digestiva cu dureri abdominale, greata, varsaturi, crampe abdominale, ii rugam sa se adreseze medicului de familie sau Compartimentului de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal de Urgente Pascani.

Totodata, aducem la cunostinta persoanelor care detin in proprietate/concesiune/inchiriere, lucii de apa populate cu peste, detinatori de stupi si populatii de albine, sa isi ia masuri de preventie pe perioada actiunii de dezinsectie, pentru a evita producerea unor evenimente de natura sa conduca la afectarea populatiei de pesti si a familiilor de albine.In situatia in care, conditiile meteo nu vor fi favorabile, vom reveni cu amanunte referitoare la intervalul de timp in care se va aefectua dezinsectia ”, conform unui anunț făcut de CLP Ecoserv SRL.

  

A doua etapă de dezinsecție în Pașcani și suburbii a fost făcută luna trecută.

Advertisements

Related posts

Președintele CJ Iași, la Conferința PNL, discurs pro aderarea la ARSACIS: ”Nu știu în câți ani poate să strângă la buget Primăria Pașcani pentru a face asemenea investiții de 30 milioane de euro”

Răzvan Grecu

Ludovic Orban: Trecem de la stare de alertă la stare de alertă maximă

Redacția

Masinile institutiilor subordonate Consiliului Local vor fi dotate cu GPS

Răzvan Grecu
Încarcă...