NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Noapte de groază pentru o tânără din județul Iaşi. Fostul iubit a bătut-o şi l-a tăiat cu sabia pe actualul ei concubin

Două persoane au ajuns la spital în urma unui conflict conjugal. Un bărbat eliberat din închisoare în urmă cu doi ani, fostul iubit al uneia dintre victime, a intrat în casă peste aceasta şi peste actualul ei iubit, provocându-le răni grave. Actualul concubin al fetei a fost lovit cu o sabie în cap.

Un bărbat eliberat din închisoare în urmă cu doi ani a intrat noaptea trecută în casa fostei sale iubite. Acolo, în satul Bălteni al comunei Probota, judeţul Iaşi, locuieşte fata, o tânără în vârstă de 23 de ani, şi actualul ei concubin. Fostul deţinut l-a lovit pe actualul iubit al fetei cu o sabie în dreptul capului, provocându-i o rană de aproximativ 10 cm la nivelul scalpului. Bărbatul s-a ferit exact în ultima clipă, salvându-şi astfel viaţa. „În urma unui vechi conflict conjugal şi pe fondul consumului de alcool, un individ ieşit din închisoare în urmă cu doi ani a intrat în casa A. A. – fosta concubină – care în prezent locuieşte cu un alt concubin, lovindu-l pe acesta din urmă cu o sabie în dreptul capului, provocându-i o rană de aproximativ 10 cm la nivelul scalpului. Şansa acestuia fiind faptul că s-a ferit în ultima clipă şi nu i-a provocat o rană letală”, spun reprezentanţii SMURD Iaşi. 

Scena de groază nu s-a terminat aici. Ulterior, fostul deţinut şi-a canalizat furia asupra fostei sale concubine, lovind-o cu pumnii şi picioarele în zona capului şi a toracelui.  Ambele victime au necesitat îngrijiri medicale în cadrul Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi.

sursa www.adevarul.ro

  
Advertisements

Related posts

Spitalul COVID de la Lețcani, închis brusc, înaintea gerului. Bolnavii, mutați în Iași

Redacția

Programul muzeelor din Iași pentru ziua de 24 ianuarie

Oana Cordoneanu

Gestul făcut de o polițistă din Bârnova pentru un bătrân care vrea să moară în patul lui

Redacția
Încarcă...