RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Nico Hulkenberg va concura pentru Audi în Formula 1 începând din 2026

• Nico Hulkenberg a semnat un contract pe termen lung cu Kick Sauber, care va deveni echipa de uzină a constructorului german Audi începând din sezonul 2026. 

• Pilotul german va părăsi Haas la sfârșitul acestui sezon și va concura pentru echipa cu sediul  în localitatea elvețiană Hinwil în 2025, cu scopul de a se acomoda înainte de sosirea oficială a celor de la Audi un an mai târziu. 

• „Este ceva foarte special să concurez pentru Audi. Este o oportunitate unică atunci când un producător german intră în Formula 1 cu o astfel de determinare. Este o onoare pentru mine să reprezint echipa de uzină a unui brand cu motor produs în Germania”, a declarat Hulkenberg. 

  

• Germanul a mai concurat pentru echipa cu sediul la Hinwil în 2013 și a revenit în Formula 1 la Haas în 2023 după o pauză de trei ani. În acest sezon, Hulkenberg a obținut patru puncte și ocupă locul 13 în clasamentul general. 

Autocritica News Feed

Ieri

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Dmitro Kuleba: Va veni o zi când liderul Rusiei va veni în Ucraina, va îngenunchea şi îşi va cere iertare

Redacția

Deputatul USR Brian Cristian lansează primul studiu naţional cu date statistice referitoare la stadioanele din România: Chiar şi în contextul investiţiilor masive realizate în ultimii 15 ani, acestea nu reuşesc să devină profitabile

Redacția

Noi reguli pe care trebuie să le respecte românii care pleacă în vacanță în Grecia

Redacția
Încarcă...