NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Niciun constructor interesat de reabilitarea clădirii în care funcționează Gărdinița nr. 2 și Creșa nr.1

Primăria Pașcani se vede nevoită, pentru a treia oară, să refacă procedura de organizare a licitației privind proiectarea și execuția lucrărilor la proiectul cu finanțare europeană „Creșterea eficienței energetice pentru Grădinița nr.2 și Creșa nr.1”. Totul din cauza faptului că niciun constructor nu a depus oferte la cele două licitații organizate până acum.

Conform Danei Ursuleasa, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Pașcani, acum se încearcă să se separe proiectarea de execuția lucrării cu speranța că așa vor deveni mai atractive. Pentru acest demers este însă necesar avizul celor de la ADR NE.

„Creșa și grădinița au fost scoase la licitație de 2 ori pe SICAP: elaborarea proiectului tehnic și executarea lucrărilor. Nu s-a prezentat niciun ofertant. S-a transmis către ADR NE o notificare prin care se solicită scoaterea separat la licitației a proiectării și execuție. In funcție de răspuns, imediat se vor demara și achizițiile”, a explicat Dana Ursuleasa, purtător de cuvât al Primăriei.

Proiectul privind reabilitarea energetică a celor două obiective se ridică la aproximativ 5,7 milioane lei, iar din păcate termenul limită de finalizare a investiției este de 31 decembrie 2021, așa cum arată un panou informativ montat în curtea Grădiniței.

În acest context, trebuie reamintit faptul că primarul Dumitru Pantazi și viceprimarul Gabriela Nedelcu primesc un spor de 25 % pentru implementarea unor proiecte euorpene, deși lucrările nu au fost încă demarate.

loading...
Advertisements

Related posts

Orașul Târgu Frumos cumpără platforme pentru colectarea selectivă a deșeurilor

Redacția

Alte promisiuni pentru luncaşi: Căminul cultural – finalizat până la toamnă

Ema Roman

Președintele interimar al CJ Iași s-a întâlnit astăzi cu primarul Pantazi. Scopul întrevederii este ținut la secret

Marius Parteni
Încarcă...