NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

New York Times scrie că Petr Kellner, cel mai bogat om din Cehia și patronul ProTV, a murit într-un accident de elicopter în Alaska

Kellner cumpărase stațiile TV, printre care și cea din România, de la americanii de la Central European Media Enterprise.
Petr Kellner a murit, informează NYT, pe parcursul unei vacanțe de schi, în momentul în care era transportat cu elicopterul pe un ghețar din Alaska. În vârstă de 56 de ani, Kellner a decedat în zona ghețarului Knik, aflat la 80 de kilometri de Anchorage, cel mai mare oraș din statul american Alaska.   Potrivit sursei citate, miliardarul ceh Petr Kellner, care potrivit Forbes avea o 17,5 miliarde de dolari, se afla în vacanță în statul american și zbura de la o cabană, pe care o închiriase alături de un grup de prieteni, spre o pârtie de schi izolată.

Cinci persoane, inclusiv pilotul elicopterului, au murit în urma accidentului. O a șasea persoană a supraviețuit, fiind găsită de salvatori în stare gravă.

Libertatea.ro

Advertisements

Related posts

ȘEDINȚĂ CL PAȘCANI: PREȚUL GUNOIULUI NU CREȘTE, CONDIȚII PENTRU REPARTIZAREA LOCUINȚELOR ANL (VIDEO)

Redacția

UPDATE: Emisiunea „În Obiectiv” în care era invitat primarul Pantazi este reprogramată pentru miercuri, 19 martie 2014, de la orele 20.00

Marius Parteni

Unul dintre marile mistere ale Mitropoliei Moldovei. Moartea unui episcop anchetată după 60 de ani

Redacția
Încarcă...