NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Nelu Tătaru, despre banii pentru cadrele medicale: Nu aș spune bonus, ci spor de periculozitate. Până luni discutăm cuantumul

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a declarat că suma pe care ar urma să o primească cadrele medicale implicate în lupta contra epidemiei ar urma să fie stabilită până luni. Până la ședința de Guvern ar urma să se decidă și cuantumul pe care îl va primi fiecare.

„Nu aș spune bonus, medicii nu sunt cei care primesc bonus.

Aș spune un spor de periculozitate, ne întâlnim cu ceva ce nu a mai existat. Atunci se impune acest spor și bonus dacă vrem să îi spunem așa.

Toate cadrele medicale implicate în lupta contra COVId-19 merită acest spor, bonus.

Această sumă se discută, până luni la ședința de Guvern avem timp să discutăm și suma și cuantumul pe care-l primește fiecare.”, a spus Nelu Tătaru.

Klaus Iohannis a anunțat joi că a cerut premierului Ludovic Orban să fie găsite fonduri pentru ca medicii care lucrează cu pacienți infectați cu noul coronavirus să primească un bonus lunar de 500 de euro

„Am solicitat Guvernului să identifice fonduri europene suficiente pentru a putea plăti un bonus lunar medicilor și personalului medical care lucrează cu pacienți COVID. Și vorbesc aici despre un bonus consistent, de câteva sute de euro pe lună.

Cred că o sumă de 500 de euro pe lună pentru medicii și personalul medical care lucrează cu pacienți COVID ar fi un bonus onorabil”, a anunțat Klaus Iohannis.

DIGI24

loading...
Advertisements

Related posts

Senat: Alimentarea cu apă nu poate fi oprită, din cauza restanțierilor, celor care-și achită facturile

Redacția

Zile libere în 2018. Minivacanţele se țin lanț

Redacția

S-a propus exmatricularea studentului care a ameninţat cu moartea cadrul didactic de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza

Redacția
Încarcă...