RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Nedelcu știe unde a fost făcută una dintre înregistrările cu Jitaru! Rățoi este indignat!

Gabriela Nedelcu, fost viceprimar al municipiului și actual consilier local din partea PSD, a declarat într-o emisiune televizată că știe, din discuțiile pe care le-a avut cu angajați ai Primăriei, unde a fost făcută une dintre cele trei înregistrări cu Irina Jitaru, publicate până acum.

Fără a fi sigură în proporție de 100%, consilierul social democrat a susținut public că în conformitate cu informațiile pe care le are cea de-a doua înregistrare cu Irina Jitaru, în care se discuta despre concursul privind funcția de director al Bibliotecii Municipale Pașcani „Leonard Gavriliu”, ar fi fost făcută în biroul viceprimarului Cristian Rățoi.

„Una dintre înregistrări se pare, cel puțin din ce am aflat eu, dar nu am certitudinea 100%, este vorba despre a doua înregistrare, este făcută în cabinetul viceprimarului. Așa am auzit,” a spus Gabriela Nedelcu, consilier local din partea PSD.

Contactat telefonic, Cristian Rățoi a negat vehement o astfel de posibilitate și s-a arătat indignat de declarațiile consilierului Gabriela Nedelcu.

  

În aceeași emisiune televizată, fostul viceprimar a garantat că Irina Jitaru nu a fost înregistrată de către cei doi funcționari publici prezenți pe înregistrarea respectivă: Roxana Novac și Paul Apostol.

„Cei doi colegi cu care stătea de vorbă doamna secretar, din punctul meu de vedere, nu cred că ei au făcut această înregistrare. Eu îi cunosc, am lucrat 4 ani împreună și n-au apărut până acum aceste înregistrări. De ce apar acum? Nu cred că s-a schimbat nimic, nici între relația dintre cei trei funcționari publici, doar dacă are cineva un scop anume și aici repet primarul are obligația de urgență să clarifice toate aceste aspecte, pentru că nu este firesc să se întâmple așa ceva,” a declarat Gabriela Nedelcu, consilier local din partea PSD.

Reamintim că Irina Jitaru, secretarul general al UATM Pașcania fost înregistrată în biroul său cum povestea unor colegi trucarea a două concursuri pentru ocuparea unor funcții publice.

Related posts

Noi acțiuni de dezinsecție la Pașcani, în perioada 7-10 septembrie

Redacția

Paul Apostol este varianta primarului pentru înlocuirea secretarului Mircea Zuzan

Răzvan Grecu

Florin Bodnar de la Plus dezaprobă atitudinea consilierului Sorin Olariu pe tema Centrului de Recoltare a Sângelului

Răzvan Grecu
Încarcă...