NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Regional

Neamţ: Un bărbat a decedat după ce a fost prins într-un utilaj al unei balastiere, la Gherăeşti

Un bărbat în vârstă de 47 ani a decedat miercuri după ce a fost prins într-un utilaj al unei balastiere din localitatea Gherăeşti, a informat ISU Neamţ.

La faţa locului au intervenit pompierii din Piatra-Neamţ şi Roman cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenţie, containerul multirisc şi o ambulanţă SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

‘Ajunse la locul solicitării, forţele de intervenţie au constatat că un bărbat a fost prins sub pietriş în cuva unui utilaj de sortare a balastului. Pompierii au acţionat pentru scoaterea bărbatului din interiorul cuvei şi îndepărtarea balastului. Din păcate, bărbatul de 47 de ani nu prezenta semne vitale’, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Irina Popa.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu, a precizat că a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, precum şi neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă.

Advertisements
  

‘Din primele verificări s-a stabilit că un bărbat de 47 de ani, din Piatra-Neamţ, angajat al unei societăţi comerciale, în timp ce efectua activităţi de manipulare a unui utilaj tehnologic, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, ar fi fost prins sub pietriş’, a precizat Ramona Ciofu.

Advertisements

Poliţiştii au sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Neamţ care va efectua o anchetă sub coordonarea unui procuror.

radio iasi

Advertisements
Advertisements

Related posts

Atenție! Pericol mare de avalanșe pe Ceahlău

Redacția

36 milioane de euro pentru ”Cultură” în ultimii patru ani (P)

Redacția

Ieșeanul Adrian Zuckerman este noul Ambasador al SUA în România

Răzvan Grecu
Încarcă...