NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Muncitorii prinși sub tone de moloz, la Uricani, găsiţi morţi la câţiva metri unul de celălalt

După mai bine de 24 de ore de căutări, cei doi muncitori prinși, miercuri, sub tone de moloz, au fost găsiți morți. Nenorocirea s-a produs după ce turnul de extracție al cărbunelui s-a prăbușit peste camionul în care se aflau.

Incident extrem de grav, miercuri, la mina Uricani din Hunedoara. Un turn de extracție s-a prăbușit peste o autobasculantă în care se aflau doi muncitori.

Bărbaţii au fost prinşi sub mii de tone de ciment.

După zeci de ore de căutări, echipele de intervenție au reușit să scoată pe cei doi de sub dărâmături.

  

„Unul dintre muncitorii prinşi sub turnul de extracţie prăbuşit al minei Uricani a fost găsit sub o placă de beton. A fost găsit și al doilea muncitor, în vârstă de 31 de ani, prins sub turnul prăbușit. Se afla îngropat sub dărâmături, la câțiva metri de colegul său. Echipele de intervenție ale Detașamentului Petroșani au acționat pentru extragerea bărbatului”, au precizat reprezentanții ISU Hunedoara.

Trei muncitori lucrau la ecologizarea minei în momentul în care turnul de extracţie a cedat şi s-a prăbuşit peste autobasculanta aflată în apropiere. Unul dintre bărbaţi a reuşit să se salveze în ultima clipă. Ceilalţi doi au rămas prinşi sub grămada de beton. O fisură ar fi provocat accidentul.

OBSERVATOR

Advertisements

Related posts

Nelu Tătaru, despre banii pentru cadrele medicale: Nu aș spune bonus, ci spor de periculozitate. Până luni discutăm cuantumul

Redacția

HARTA cazurilor de COVID-19 cu tulpina UK depistate în România

Redacția

Oasele oștenilor care s-au luptat cu Suleiman Magnificul, aruncate de-a valma într-o groapă la Horlești

Redacția
Încarcă...