RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Motivul pentru care PNL propune 150.000 lei pentru Centrul de Recoltare a Sângelui, proiect inițiat de Sorin Olariu!

Consilierii PNL Pașcani au organizat astăzi o conferință de presă în care au prezentat amendamentele pe marginea proiectului de buget venituri și cheltuieli. Unul dintre acestea are legătură cu Centrul de Recoltare a Sângelui, un proiect susținut  încă de acum doi ani de consilierul Sorin Olariu.

Pe lista propunerilor  de amendamente, PNL a solicitat alocarea sumei de 15.000 lei pentru finalizarea lucrărilor la acest centru.

“Eu personal m-am simțit umilit când am văzut tinerii acelui ONG care au dsfășurat diferite acțiuni și activități pentru colectarea de fonduri în vederea dotării centrului. Noi, grupul PNL, am fost de acord cu acest proiect de la început, l-am susținut și am apreciat implicarea celor de la Serviciul Voluntar de Ambulanță Iași – Asociația Ambulanța Life. Sunt de acum doi ani de zile, trebuie finalizat. Renunțăm la o serie de spectacole, să finalizăm acolo lucrările”, a subliniat Claudiu Bodoașcă, liderul consilierilor PNL, din legislativul local.

Pe lista de investiții propusă de Primăria Pașcani pentru 2020 Centrul de Recoltare este prins cu 50.000  lei. Reprezentanții Serviciului Voluntar de Ambulanță Iași au organizat câteva acțiuni caritabile în vederea strângerii de fonduri, care vor continua și pe data de 23 februarie.

Advertisements
  

Marius Benchea, directorul coordonator al asociației, a anunțat pe rețele de socializare, dar și într-o discuție telefonică cu reporterii noștri că pentru finalizarea lucrărilor sunt necesari aproximativ 150.000. Numai pentru tâmplăria care deja a fost comandată trebuie să fie achitați peste 33.000 lei.

Advertisements

Administrația locală s-a angajat anul trecut să suporte costurile cu privire la schimbarea tâmplăriei, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Înființarea Centrului de Recoltare este o inițiativă a consilierului PMP Sorin Olariu, susținută de toți aleșii locali. Demersul a fost pornit în urmă cu trei ani de zile.

La baza acestuia stau zecile de cazuri în care cetățeni din municipiu și împrejurimi aveau nevoie de sânge sau doreau să doneze.        

Related posts

Sate intregi din judet, lasate ca in Evul Mediu

Redacția

Veți putea plăti prin ghiseul.ro și taxele pentru pașaport sau permis de conducere

Redacția

Pe 15 august, transportul public local va avea program de weekend

Oana Cordoneanu
Încarcă...