NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Motivul pentru care consilierii PNL și PMP nu au mai participat la alegerea viceprimarului! Iată cine i-a huiduit!

Consilierii liberali și cel de la PMP au părăsit astăzi sala de ședință după ce s-a propus un nou tur de scrutin pentru alegerea viceprimarului. Aceștia au părăsit locația, invocând o pauză de discuții, dar au refuzat să mai revină în sală.

 

Motivul pentru care au luat această decizie este tocmai propunerea de repetare a votului pentru alegerea viceprimarului, considerată ilegală.

  

Iată comunicatul de presă remis redacției: ”Astăzi în ședința de constituire a Consiliului Local Pașcani, cei opt consilieri  PNL au fost validați. Tot astăzi în timpul ședinței, Sorin Olariu, consilier din partea Partidului Mișcarea Populară, s-a alăturat grupului de lucru format din noii consilieri PNL, acest gest  fiind salutat de toți consilierii liberali. La propunerea PSD pentru funcția de viceprimar, toți consilierii noului grup format au participat la vot, rezultatul fiind de 9 voturi ”pentru” și 9 ”împotrivă”.

În momentul în care a fost anunțată repetarea votului, în alte condiții propuse de secretarul primăriei, grupul de lucru PNL + PMP, după câteva minute de consultări interne, a părăsit sala de ședințe, considerând propunerea secretarului nelegală. Precizăm că PNL va face demersurile necesare pentru a lămuri daca votul de astăzi prin care a fost ales viceprimarul municipiului Pașcani este legal sau nu”, se arată în comunicatul PNL.

Facem precizarea că decizia PNL a fost taxată de către unele persoane prezente în sală, printre care și Dorina Sofian, președinta Consiliului de Administrație de la R.A.G.C.L. Pașcani. Au fost însă și persoane care au apreciat gestul opoziției.

Advertisements

Related posts

”Pădurea Spânzuraților”, actul 2. Regia: Dumitru Pantazi

Marius Parteni

Furnizarea apei potabile este întreruptă la mai multe blocuri din Pașcani

Redacția

Circulația pe sectorul Târgu Frumos – Pașcani – Moțca se desfășoară greu. Blocaj la Osoi!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site