RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Morți suspecte. Patru cadavre, printre care și al unui copil, găsite în casă, fără niciun semn de violență

Un copil de 13 ani și trei adulți au fost găsiți fără viață în locuinţa lor din Baldovineşti, fără nicio urmă de violenţă pe corp, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Alexandra Dicu, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt a precizat că poliţiştii au găsit marţi persoanele decedate – trei adulţi şi un minor – în locuinţa din Baldovineşti, după ce un vecin al acestora a sesizat la 112 că nu îi poate contacta.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş s-au deplasat la faţa locului. Cele patru cadavre nu prezentau urme vizibile de violenţă. Trupurile neînsufleţite aufost depuse la morgă în vederea efectuării necropsiei”, a spus Alexandra Dicu.

Persoanele decedate sunt un bărbat şi o femeie în vârstă de 52 de ani, soţi, o femeie în vârstă de 78 de ani, mama femeii de 52 de ani, iar cea de-a patra persoană este un copil de 13, aflat în plasament.

  

Reprezentantul IPJ Olt a menţionat că femeia de 52 de ani a fost găsită decedată în baie, iar celelalte trei persoane erau în pat.

În cauză a fost deschis dosar penal şi se efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul celor patru persoane.

digi24

Related posts

Ciolacu îi ceartă pe românii care au continuat să meargă în Israel: Să înțelegem că acolo e război. Nu putem face pelerinaj

Redacția

Ce spune premierul Ciolacu despre reducerea impozitării muncii de la 1 ianuarie 2024

Redacția

Spania este şocată de cazul unei fetiţe de 11 ani care ar fi fost violată de un grup de minori, unii dintre ei mai mici de 14 ani

Redacția
Încarcă...