RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Mopedist în trafic la Pașcani: Alcoolemie de 1,10 mg/l, fără permis de conducere și moped neînregistrat

Miercuri, 5 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Paşcani au oprit pentru control, pe raza municipiului, un moped care nu avea montate plăcuţe cu numărul de înregistrare, condus de un tânăr, de 20 de ani, din comuna Vânători.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul condus de acesta nu este înregistrat.

De asemenea, întrucât emana haelnă alcoolică, tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

  

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînamtriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Related posts

Polițiștii suceveni, ”înarmați” cu pistoale radar și motociclete BMW

Redacția

Alina Belu, managerul Spitalului de copii Iași, a dat informații despre răniții din accidentul de autocar de la Pașcani. Medicii încearcă să salveze mâinile unei adolescente de 15 ani! (Video)

Redacția

Sancționat pentru că nu purta centura de siguranță

Redacția
Încarcă...