NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Monstrul cu chip de om. Și-a violat fata care a rămas gravidă

O adolescentă de 17 ani a trecut prin clipe groaznice la sfârşitul anului trecut. Tânăra susţine că a fost violată chiar de propriul tată.

În urma agresiunii aceasta a rămas însărcinată. În seara comiterii violului mama tinerei era plecată cu mezinul familiei la părinţii ei din localitatea Prisăcani. Ieri, tatăl incestuos a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Agresorul este recidivist, fiind în trecut întemniţat după ce a lovit un consătean.

 O tânără de 17 ani din Cotnari a fost violată chiar de propriul tată, la sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut. Tânăra mai are trei fraţi mai mici şi, potrivit anchetatorilor, tatăl copiilor, Constantin Vrabie (48 ani), şi-a premeditat fapta. Pe 30 noiembrie 2013, acesta a mers la birtul din localitate, unde a consumat 400 ml de coniac şi o jumătate de bere, după care a mers spre casă. Pe la 20.30, profitând că soţia era plecată cu mezinul familiei la părinţii ei, în localitatea Prisăcani, i-a spus fetei să se culce singură în cameră. Fata s-a conformat, iar pe la miezul nopţii, după ce s-a asigurat că fraţii mai mici ai fetei dorm, s-a năpustit dezbrăcat asupra minorei şi a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale normale. De ruşine şi de frică, tânăra nu a spus nimic nimănui până pe 5 februarie 2014, când a remarcat că a rămas însărcinată. Atunci, ea s-a destăinuit mamei, care a luat decizia să meargă la Poliţie şi să-l reclame pe tatăl violator. În urma analizelor şi a consultaţiilor medicilor specialişti, a rezultat faptul că fata a fost violată şi că a rămas însărcinată. Cu toate acestea, minora se pare că nu doreşte să renunţe la copilul pe care-l poartă în pântece.

  

Puşcăriaş cu vechime

Advertisements

Fata face parte dintr-o familie fără venituri, în care nimeni nu este angajat. Atât mama, cât şi tatăl incestuos, muncesc cu ziua pentru a avea ce pune pe masă. Constantin Vrabie a mai fost închis în trecut, pentru lovire. Ieri, acesta s-a reîntors în spatele gratiilor. „Bărbatul a fost reţinut şi prezentat instanţei, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. În urma verificărilor, fapta a fost comisă pe fondul consumului de alcool. Cercetările continuă”, a declarat comisarul Dumitru Simionescu, şeful Poliţiei oraşului Hîrlău. Contactat telefonic, primarul localităţii îi ia însă apărarea monstrului cu chip de om.

„Să lăsam să se desfăşoare ancheta. Am discutat şi eu cu tatăl fetei şi mi-a spus că nu a violat-o. Nu se ştie dacă, într-adevăr, el este făptaşul. Nu este cunoscut ca fiind o persoană agresivă şi până acum nu am avut probleme cu el”, a declarat reporterilor „Evenimentul Regional al Moldovei” Vasile Băeanu, primarul comunei Cotnari.

Advertisements

sursa Evenimentul de Iași

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Cea mai importanta veste pentru soferi. Lista drumurilor din judet care vor fi refacute in totalitate

Redacția

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE LA TG. FRUMOS, PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

Redacția

Fraude la examenul pentru permis auto în Germania, cu ajutorul măștii sanitare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site