NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Momentul în care un Opel se înfige într-un autocar oprit pe marginea unui drum din județul Iași, după un accident în lanț

Ceața densă și poleiul au făcut ravagii, în această dimineață, pe drumurile din Iași, în județ fiind înregistrate mai multe accidente. Unul dintre ele, în care au fost implicate un autocar și un Opel, a avut loc în comuna Breazu și a fost filmat de un șofer.

În imagini se vede cum un autoturism marca Opel intră cu viteză în spatele unui autocar.

Nu se cunosc cu exactitate cauzele care au dus la impact, însă cel mai probabil a fost vorba despre neatenție, ceața densă, dar și poleiul de pe carosabil.

Autocarul fusese deja implicat într-un accident.

  

Un TIR mergea pe direcţia Iaşi – Horleşti, iar pe aceeaşi direcţie mergea şi un Volkswagen Passat. Şoferul acestuia din urmă a încercat să depăşească camionul, a intrat pe contrasens, unde a intrat în coliziunea cu autocarul.

Cu câteva secunde înainte ca Opelul să se înfigă în autocar, se poate vedea Passat-ul în șanț, pe partea dreaptă a șoselei.

Pasagerii din autocar au asistat îngroziți la producerea impactului și doar norocul a făcut că, fix înainte de impact, mai multe persoane care se aflau în spatele autocarului să se dea la o parte.

observator

Advertisements

Related posts

Descoperire macabră! Bărbat găsit spânzurat în poarta unei locuinţe de pe strada Gării

Cătălin Cocoș

Accident între o motocicletă și un autoturism! Poliția Rutieră face cercetări

Marius Parteni

Promovarea profesiei de polițist la Liceul „Ion Neculce” din Tg. Frumos

Redacția
Încarcă...