NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Momentul când trei bărbați și o femeie sunt scoși din mașină și încătușați de polițiști, pe stradă

Patru spărgători de locuințe au fost blocați în trafic și săltați de polițiștii mascați, chiar în momentul în care se întorceau cu prada, bani și bijuterii, de la o lovitură dată într-o casă din Sibiu.

Momentul când cei patru suspecți au fost saltați în trafic a fost filmat.

În mai puțin de 10 secunde, cei patru suspecți au fost puşi la pământ şi încătuşaţi de mascații care le-au blocat mașina în trafic. Pe trotuar, o femeie care ținea de mână un copil s-a speriat și a renunțat să mai intre într-un magazin alăturat.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, la data de 11 iunie a.c., doi bărbați, în vârstă de 29, respectiv 39 de ani, din județul Maramureș, ar fi pătruns într-o locuință din Sibiu, de unde ar fi sustras bijuterii(două perechi de cercei și două pandantive) și bani, în valoare de aproximativ 1.000 de euro.

  

Transportul celor doi la și de la locul faptei ar fi fost asigurat de alți doi maramureșeni, o femeie, de 33 de ani și un bărbat, de 34 de ani.

Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate.

Față de persoanele în cauză, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din Sfântu Gheorghe și al polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale – I.P.J. Sibiu.

Suportul de specialitate al acțiunii a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

OBSERVATOR

Advertisements

Related posts

Teroarea instaurată de Ceauşescu după greva din 1977, relatată în note secrete. Cum s-au destăinuit minerii jurnalistului american de la The New York Times

Redacția

Alina Ghica, judecătoarea care a suspendat completurile de 5 judecători la cererea lui Dragnea și a anulat o parte din prejudiciul din dosarul Tel Drum, a fost promovată la Înalta Curte

Redacția

Sărăcia, mai de temut decât COVID-19. Mii de români pleacă la muncă în străinătate

Redacția
Încarcă...