RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Momente de groază într-o şcoală din Botoșani. Câţiva elevi au mers la şcoală cu un craniu în rucsac.

Copiii au povestit profesorului de la clasă că au găsit rămăşiţele în zona turbăriei din localitate şi au vrut să arate tuturor marea lor descoperire. Poliţia a fost chemată de urgenţă la şcoală şi în acest caz s-a deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

  

 

Cadrele didactice ale Școlii din Lozna, județul Botoșani, au fost oripilate luni, după ce câţiva elevi au venit la oră cu un craniu uman. Profesorii au sesizat imediat Postul de Poliție din localitate și mai multe echipaje de cercetare din cadrul Poliției Dorohoi au sosit la fața locului. Copiii au spus că rămășițele umane au fost găsite vineri, 16 octombrie, în zona turbăriei din localitate. Din pură curiozitate, elevii au ascuns craniul în curtea școlii cu intenția de a-l arăta dirigintelui, lucru pe care l-au și făcut.

Polițiștii au efectuat verificări în zona indicată de copii și au săpat în mai multe locuri. După aproape jumătate de zi de anchetă, polițiștii nu au mai găsit și alte resturi umane. La o primă examinare, craniul pare să aibă o vechime considerabilă. Polițiștii au deschis dosar de moarte suspectă și încearcă acum să stabilească identitatea rămășițelor.

Am solicitat expertizarea craniului la un Institut de Medicină Legală din țară și în funcție de rezultate vom dispune soluție procedurală“, a declarat comisarul-șef Marcel Prichici, șeful Poliției Dorohoi, conform Opinia de Dorohoi, potrivit stiri.botosani.ro.

Sursa: Rtv.net

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Nostradamus, unul dintre cele mai controversate personaje ale istoriei. A fost profet sau şarlatan ?

Redacția

Producătorii de petrol vor înfrunta în curând un duşman formidabil: tehnologia

Redacția

Un deşeu spaţial va cădea pe Terra pe 13 noiembrie.

Redacția
Încarcă...