NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Modernizarea și extinderea iluminatului public va dura 5 ani de zile. Primăria nu are bani!

Primarul Dumitru Pantazi a anunțat ieri într-o emisiune televizată că municipalitatea are doar 2 milioane lei în buget pentru proiectul de modernizare și extindere a iluminatului public, deși contractul are o valoare de 21 de milioane de lei. Conform declarației șefului administrației locale, proiectul va fi implementat într-o perioadă de 5 ani de zile, iar pentru finalizarea acestuia se vor căuta surse de finanțare.

„Proiectul va fi implementat într-o perioadă relativ scurtă de timp. Contractul a fost semnat pe o perioadă de 5 ani, cu posibilitatea de a fi prelungit cu încă 2 ani și jumătate. Pentru anul acesta, deja am prevăzut 2 milioane de lei cu posibilitate de suplimentare la rectificarea bugetară și vom încerca să găsim și alte surse de finanțare” , a spus primarul Dumitru Pantazi.

Reamintim că firma UrbioLed SRL din Iași a câștigat licitația, dar și contestațiile administrative și juridice la rezultatul acesteia. Cel mai probabil lucrările de modernizare vor fi demarate după ce firma amintită va întocmi proiectele de execuție a lucrărilor de modernizare.

loading...
Advertisements

Related posts

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzi din Pașcani

Redacția

Liber la interconectare. Puterea nu vede probleme, opoziția condamnă, secretarul va studia contractul de delegare

Marius Parteni

Mai multe localitati din judetul Iasi au fost la un pas de un adevarat colaps

Redacția
Încarcă...