RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Modernizarea și extinderea iluminatului public va dura 5 ani de zile. Primăria nu are bani!

Primarul Dumitru Pantazi a anunțat ieri într-o emisiune televizată că municipalitatea are doar 2 milioane lei în buget pentru proiectul de modernizare și extindere a iluminatului public, deși contractul are o valoare de 21 de milioane de lei. Conform declarației șefului administrației locale, proiectul va fi implementat într-o perioadă de 5 ani de zile, iar pentru finalizarea acestuia se vor căuta surse de finanțare.

„Proiectul va fi implementat într-o perioadă relativ scurtă de timp. Contractul a fost semnat pe o perioadă de 5 ani, cu posibilitatea de a fi prelungit cu încă 2 ani și jumătate. Pentru anul acesta, deja am prevăzut 2 milioane de lei cu posibilitate de suplimentare la rectificarea bugetară și vom încerca să găsim și alte surse de finanțare” , a spus primarul Dumitru Pantazi.

Reamintim că firma UrbioLed SRL din Iași a câștigat licitația, dar și contestațiile administrative și juridice la rezultatul acesteia. Cel mai probabil lucrările de modernizare vor fi demarate după ce firma amintită va întocmi proiectele de execuție a lucrărilor de modernizare.

Related posts

Dezinsecția la Pașcani suprinsă pe Facebook: O mașină care circula cu 40 de km/h a dat cu un fum alb pe stradă! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Furnizarea apei, întreruptă pe străzile Ion Creangă, Bucuriei și Primăverii din Pașcani

Redacția

Gheorghe Nichita a renunțat la funcția de președinte al PSD Iași din cauza anchetei DNA. La Pașcani primarul Dumitru Pantazi refuză să facă acest gest normal!

Răzvan Grecu
Încarcă...