NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
LocalSănătate

Mobilizare la Spitalul Municipal după un apel al unui bărbat interesat de linia verde pentru coronavirus

Conducerea Spitalului Municipal de Urgență Pașcani a sunat mobilizarea ieri după amiază după apelul telefonic al unui bărbat. În jurul orelor 13.30 acesta a apelat telefonic Compartimentul de Primiri Urgențe solicitând numărul de tel verde pentru coronavirus.

Potrivit informațiilor obținute de reporterii NewsPascani.com bărbatul nu a oferit date clare. Inițial a spus că s-a întors de câteva zile din Bologna, Italia. Ulterior a precizat că un vecin de-al său a ajuns recent în țară.

La nivelul Spitalului Municipal au fost demarate pregătirile ce se impun în astfel de cazuri. Până ieri seară în Compartimentul de Primiri Urgențe nu a ajuns însă nici o persoană suspectă. Nici Serviciul de Ambulanță nu a primit nici un apel de a se deplasa la o persoană care prezintă simptomele bolii.

Advertisements

Bărbatul care a sunat nu a oferit alte informații personalului medical și nici nu a cerut ajutorul lor.Există posibilitatea ca la mijloc să fie vorba despre o alarmare falsă.

Advertisements
  

Daniel Bechir, managerul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, ne-a precizat că unitatea medicală are un salon pregătit pentru a izola posibilele persoane care prezintă simptomele bolii. În asemenea situații ele vor fi preluate de personalul specializat și transportat la spitalul de Boli Infecțioase Iași.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Noile focare COVID apărute în Iași. Spitalul de Psihiatrie, lovit din plin

Redacția

Pașcani: Va sta un an la „răcoare” după ce a ameninţat cu moartea personalul medical de la camera de gardă

Redacția

5 sfaturi pentru a nu câștiga în greutate după o dietă

Redacția
Încarcă...