RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

Mizerie și gălăgie în parcul de la blocul C5 (FOTO)

Nici nu a fost terminată amenajarea locului de joacă din parcul de la blocul C5, că au și început să apară probleme. O pășcăneancă a postat un mesaj și poze pe o rețea de socializare.  

”Mai trimiteti politia locala după ora 20:00 la parcul de pe strada Mihail Kogălniceanu deoarece foișorul a devenit loc de “nebunii” pentru tineretul de azi și fac gălăgie și mizerie sau măcar trimiteti sa pună cosuri de gunoi deoarece nu se mai poate sta”, este mesajul postat.

Contactat telefonic, Vasile Avasiloaie, șeful Poliției Locale Pașcani, ne-a precizat că locurile de joacă se închid seara, la ora 22.00. Dar se va intensifica  patrularea în zonă.

Șeful Poliției Locale Pașcani ne-a mai precizat, că persoanele din zonă care au probleme să sune la numărul de telefon 0232. 710.730.

  

Menționăm că locul de joacă încă nu a fost finalizat. Poarta principală este descuiată, astfel că cine dorește are acces în zonă.  

Menționăm că în urmă cu mai mulți ani, același parc a fost desființat, tot din cauza gălăgiei și a mizeriei. Anul trecut s-a luat decizia reînființării.

Related posts

Vineri se deschide Ștrandul Municipal din Pașcani!

Marius Parteni

S-a stins din viață doctorul veterinar Vasile Gaboran, fost director adjunct al DSV Iași

Redacția

Problema apei se mută din nou în plenul local: șefii județului vin la finalul lunii pentru a convinge legislativul să se întoarcă la ApaVital

Răzvan Grecu
Încarcă...